Ootan küsimusi pulmavideoks

Juba mõned päevad tagasi üritasin ma teha videot, kus räägin meie ettevalmistustest seoses pulmadega. Tol päeval Eileen küll videobombis suurem osa ajast ja asja sellest ei saanud. Ja hea ongi, sest ega ma vist otseselt midagi tarka ei rääkinudki.

Peamiselt, sest  see teema on nii lai, et ma võiks 20 minutit vabalt omaette leierdada, kas aga asjadest mis kedagi ka huvitavad..vot see on teine teema.
Ühesõnaga otsustasin ma, et mul oleks kergem seda videot teha kui mul oleks küsimusi millele vastata.

Seega kõik keda vähegi huvitab, siis laupäeva hommikuni võite siia postituse alla jätta kõik küsimused seoses pulmade/kihlusega. Olgu selleks siis mitmekäigulist söömaaega me tahaksime või kuidas erinevad Eesti ja Prantsuse pulmakombed. Mis pähe tuleb ühesõnaga. Nädalavahetusel filmin video koos vastustega ja esimesel võimalusel panen ka siia ülesse.

Nii et küsige aga 🙂

8 kommentaari “Ootan küsimusi pulmavideoks

  1. Kas kujutasid oma pulmi väiksena kuidagi ette? Kui jah, siis millistena, kas midagi sellest mälestusest on täide minemas?

    Kas su ema pulmakleit on alles, kas kaaluksid selle kandmist enda pulmas? 🙂

  2. Võib-olla on tobe küsimus, aga kes teie pulma eest maksab? Usas nt on tavaline reegel, et pruudi pere 🙂 Kas Prantsusmaal on ka miski tava?

  3. * Millist pulmatorti sa eelistad?
    * Mis värvi ülikonda peigmees kannab?
    * Kas registeerimine ja pulmapidu toimuvad erinevates kohtades?
    * Kas kavatsete Eesti pulmakombeid ka seal kasutada?
    * Mis Te söögiks pakute?
    * Kas Eileenile paned selga ka valge kleidi?
    * Mis lilled tulevad pruudikimpu?
    * Kas Teil on pulmas bänd/laulja?

  4. PS! Tahaks mainida, et sul on nii head pildid valitud uute headerisse! 🙂

    Igatahes: Kõigepealt… Tahaks teada kas meie ikka oleme kutsutud pulma? Nagu mismõttes??? 😀
    Okei okei… For real:

    * Kas see nö kuulus esimese tantsu lugu on valitud? Kui siis milline?
    * Kas te seote pulma ka mingi temaatika või sümboliga… Näiteks nagu on tammetõrud või muud sellised sümbolid või mingi pidev värv, mis läbi jookseb? Mis üldse on värvigamma teil? 🙂
    * Muidugi on loomulik, et Eileen ikka ka teie pulmas on, aga kuidas enne lapse saamist suhtusid lastesse, kes pulma kaasa on võetud? Kardad ka, et Eileen võiks kuidagi sinu kleiti näiteks mökerdada vms?
    * Millistes pulmades oled üldse käinud (kui oled) ja kas nende põhjal on midagi mida sa kindlasti tahaksid ka oma pulmas või mida näiteks just ei taha?
    * Kas kardad ka midagi selles osas, et kui kõik sugulased kohtuvad, siis võib tekkida näiteks keeleprobleem või muud säärast?
    * Milline on hea pulmakink? Ja kas te teete ka mingi listi, kus kõik soovitavad kingid olemas või on igaühe oma otsustada? Mida ise oled kinkinud, kui oled pulma läinud? (kui oled taaskord)
    * Kas pulmareisile ka lähete?

    Hetkel praegu nii kohe paugust rohkem küsimusi ei tule, aga eks sul praegu ole rääkimist vist juba küllaga. 😉

  5. – kui palju eestlasi tuleb, kas vaid perekond või sõbrad ka?
    – kes nende lennu ja majutuse eest maksab?
    – missuguseid kombed pulmas on (mõtlen, kas eesti või prantuse, et eestis on ju pulmarong jms, kas Prantsusmaal on ka selliseid kombeid)?
    – kas Eileenil on kleit välja valitud või mõttes juba tead, mida tema kannab. Kelle hoolde ta usaldad, kui laulatus käib?

Lisa kommentaar